Cum vor circula autobuzele din 14 septembrie?


Odată cu începerea școlii, 14 septembrie 2020, Transport Urban Reșița, revine în sprijinul elevilor reșițeni. Zilnic un autobuz (Balenă Albastră) va fi pus la dispoziția elevilor pe traseul Fabrica de Pâine-Marginea la ora 7:20, MOL – Marginea la ora 13:15 și Marginea – MOL la ora 14:00.
Datorită situației speciale din această perioadă, ne-am preocupat de asigurarea condițiilor optime de siguranță, procedând la o dezinfecție specială a autobuzelor. S-au demontat toate elementele interioare ale autobuzelor și s-a procedat la o dezinfecție totală, utilizând substanțe biocide de cea mai bună calitate aprobate de DSP. Zilnic se dă o atenție deosebită dezinfecției autobuzelor TUR! Pentru siguranța copiilor noștri, autobuzele sunt dotate cu sisteme de monitorizare video și fiecare autobuz va avea un însoțitor de bord, pentru respectarea regulilor speciale impuse de perioada de pandemie”, au transmis reprezentanții operatorului de transport public în comun din Reșița.
Transportul elevilor este gratuit, doar pe baza legitimației de elev, eliberată lunar la caseria TUR, pe baza carnetului de elev, vizat de școala de care aparțineți. Masca este obligatorie în mijlocul de transport, pentru protejarea voastră și a celor de lângă voi.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *