„Cupa Bârzava” la badminton, jubileu de 10!

Aproximativ 60 de tineri pasionați de badminton și-au dat întâlnire în sala de sport din cartierul bocșean Nufărul, la cea de-a 10-a ediție a Cupei Bârzava. Au răspuns invitației organizatorilor cluburi din Arad, Hunedoara, Timiș și Caraș-Severin, dar și prietenii de la Vârșeț – jucătorii din țara vecină numărându-se an de an printre protagoniștii tradiționalei competiții de la Bocșa. Ediția jubiliară a Cupei Bârzava a consemnat dueluri frumoase la fileu și meciuri echilibrate, nivelul tehnic al competiției fiind unul destul de ridicat. Faptul că Bocșa păstrează această frumoasă tradiție este lăudabil, a apreciat Ștefan Nyari, unul dintre cei mai experimentați antrenori de badminton din România.


La finalul unei competiţii spectaculoase, prima poziţie în ierarhia cluburilor a fost ocupată de gruparea din Deta, cu trei locuri I, un loc II și trei locuri III. Poziția secundă a revenit gazdelor din Bocșa, cu două locuri I, două locuri II și șapte locuri III, iar podiumul a fost completat de echipa din Vârşeţ, care a avut un reprezentant pe prima treaptă a podiumului.

Pe locurile următoare s-au situat, în ordine, echipele din Timișoara, Șimand, Arad și Deva. Au fost acordate, de asemenea, și câteva distincții individuale: cei mai tineri sportivi la masculin și feminin, David Almași din Arad, respectiv Patricia Pleșa din Deva, și cei mai tehnici jucători, Sergiu Șarpe și Daiana Rotiș, ambii din Bocșa. La buna desfăşurare a competiţiei şi-au adus aportul administraţia publică locală, Casa Orășenească de Cultură, Direcţia pentru Sport şi Tineret, Fundaţia Triumful Inimii și Pizzeria Arena Pub.
foto: Claudiu Mureșan

Post Author: Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.