„Cupa Speranța”, o competiție a prieteniei. Tineri din cinci centre de plasament s-au întrecut în Polivalenta reșițeană

Echipa Centrului „Sfânta Maria” din Reșița este câștigătoarea „Cupei Speranța 2019” la minifotbal, competiție adresată tinerilor din centrele de plasament ale judeţului. La întreceri au participat jucători amatori de la cinci centre din Caraş-Severin.
„Cupa Speranța” a reunit la Sala Polivalentă din Reșița tineri din sistemul de protecţie a copilului, cărora organizatorii au dorit să le ofere șansa de a face sport, și de a lega totodată noi prietenii. Pentru buna desfășurare a competiției și-au unit forțele Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Direcţia de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog, evenimentul fiind sprijinit de Consiliul Județean Caraș-Severin. Au intrat în competiţie copii şi tineri amatori de fotbal din cinci centre: „Raisa”, „Speranţa” şi „Sfânta Maria” din Reșița, „Casa Noastră” din Zăgujeni și „Bunavestire” din Caransebeș.
La finele maratonului fotbalistic de la Polivalentă, Cupa Speranța a fost câştigată de echipa Centrului „Sfânta Maria” din Reșița, care a câștigat trei dintre cele patru meciuri disputate. Pe pozițiile următoare s-au clasat, în ordine, „Casa Noastră” Zăgujeni, Centrul „Raisa”, Centrul „Speranţa” și Centrul „Bunavestire” din Caransebeș. Cupele, medaliile, diplomele și echipamentele sportive acordate la finalul unei competiții a prieteniei au fost asigurate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *