CSM Reșița spune ”pa” lui Deivydas Matulevicius

CSM Reșița s-a despărțit de fotbalistul lituanian, Deivydas Matulevicius. În echipa rosso-nerilor în următoarea perioadă se vor realiza ample modificări referitoare la jucători.

Clubul sportiv CSM Reșița a reziliat contractul cu jucătorul lituanian Matulevicius, de comun acord.

Născut la 8 aprilie 1989, Deivydas Matulevicius a evoluat la echipa reșițeană, în doar 8 partide din acest sezon, în prima parte din Liga a II-a, fiind de multe ori rezervă și din păcate a avut mai multe probleme, nu a reușit să marcheze niciun gol pentru rosso-neri.

Singurul atacant rămas din echipa CSM Reșița, este Victoraș Astafei, pentru că în urmă cu câteva luni, rosso-nerii s-au despărțit și de Daniel Ene.

„Clubul nostru a reziliat de comun acord contractul cu jucătorul Deivydas Matulevicius. Acesta a dorit să fie cât mai aproape de familia lui din Lituania, iar lipsa familiei a fost resimțită de jucător. Pe această cale dorim să îi mulțumim pentru aportul adus și mult succes mai departe”,se arată pe pe pagina de socializare a CSM Reșița.

În 2021, în echipa reșițeană se vor face modificări, astfel încât echipa să evolueze, iar în urma viitoarelor meciuri să urce în clasament.

Post Author: Patricia Bușcu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *