Demisie la vârful PNL

După ce săptămâna trecută primarul din Caransebeș, Felix Borcean a acuzat conducerea județeană a PNL Caraș Severin, în speță pe președintele Marcel Vela de acțiuni dictatorile și netransparente, iată că președintele PNL Reșița, primarul Ioan Popa și-a dat astăzi demisia din funcția de primvicepreședinte al partidului la nivel județean.

Mai mult decât atât, Popa vine și cu câteva precizări care nu lasă loc la interpretări: „Având în vedere ultimele evenimente din PNL Caraș Severin doresc să îmi anunț public demisia din toate funcțiile deținute în Biroul Permanent Județean. Prin acest gest doresc să trag un semnal de alarmă asupra modului cum se iau decizii la nivel județean, doar în cadru restrâns și cu argumente la limita statutului PNL. Consider că o astfel de abordare afectează grav funcționarea partidului și limitează capacitatea acestuia de a se mobiliza în contextul următoarelor competiții electorale. Din acest motiv voi continua activitatea politică în PNL Reșița, organizație a cărui președinte sunt și în care diferențele de opinie nu au fost și nu vor fi niciodată taxate.”

Reamintim că tot scandalul din PNL a pornit după ce, Biroul Permanent Județean Caraș-Severin a luat decizia de excludere din BPJ PNL a primarului municipiului Caransebeș, Felix Borcean și de dizolvare a conducerii PNL Caransebeș.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *