Deponeul de la Lupac afectat de zăpadă. Acoperișul unei clădiri s-a surpat!


Proiectul „Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Caraş-Severin” pare să nu mai ajungă la final, după ce în toamna anului trecut se stricase o bandă transportoare, acum din cauza zăpezii la una din clădiri s-a surpat acoperișul.
În luna septembrie, a anului trecut, se lucra la construirea drumului de acces până la deponeu iar un utilaj trebuia schimbat deoarece nu era cel care trebuia şi din această cauză s-a blocat o bandă transportoare. Conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin spera ca acesta să devină cât mai curând operațional. Se pare că o nouă „năpastă” s-a abătut asupra proiectului, din cauza zăpezilor căzute anul trecut, acoperișul uneia dintre clădiri a fost afectat.
La deponeul de la Lupac, în urma căderilor de zăpadă, la una dintre clădiri a fost afectat acoperișul. Imediat ce s-a constat acest lucru, colegii de la Consiliul județean Caraș-Severin au fost acolo, au făcut poze, au transmis înscris o adresă firmei constructoare. Construcția este în perioada de garanție. Așteptăm de la firmă un răspuns. Este perioada în care ei fac o expertiză. Sigur noi am solicitat cât mai urgent să ne dea un răspuns la adresă cu ce remedieri trebuiesc făcute și în ce perioadă. Evident ne dorim ca această perioadă să fie cât mai scurtă”, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.
Proiectul „Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Caraş-Severin” este cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Sectorial „Mediu” 2007-2013 (Faza 1) şi din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (Faza 2). Valoarea proiectului pe faza I a fost de 34.652.829 euro, iar pe faza a II de peste 8.000.149 eur.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *