Dieta care te slabeste 1 kilogram pe noapte

In fiecare luni dimineata, o multime de femei incep o dieta. Care este problema? Primul pas in aceste programe este, de obicei, sa scazi numarul de calorii si alimente pe care le mananci. Rezultatele acestor diete pot sa fie dezastruoase. Chiar daca poti sa slabesti temporar, organismul tau va tanji dupa mancarea de care duce lipsa; multe femei se confrunta cu efectul yoyo si ajung sa cantareasca mai mult decat atunci cand au inceput dieta. Sa te ingrasi la loc dupa dieta dauneaza inimii, crescandu-ti riscul de a suferi de boli cardiovasculare in viitor.

Un medic specialist in probleme de obezitate de la Boston University School of Medicine, Caroline Apovian, sustine ca a inventat o dieta care te slabeste aproape 1 kilogram peste noapte.

Dieta poate sa te ajute sa slabesti peste 4 kilograme in doar 6 zile si este bazata pe un consum ridicat de proteine, fructe si legume iar secretul felului in care functioneaza ar fi de fapt somnul.

Medicul mai sus mentionat sustine ca in prima noapte a dietei poti ajunge sa slabesti chiar si 900 de grame iar in urmatoarele sase zile sa dai jos mai bine de 4 kilograme.

Se pare ca in timpul somnului organismul secreta hormoni ai apetitului dintre care unul, respectiv leptina, tina in frau pofta de mancare. Asadar, cu cat dormi mai mult, cu atat pofta de mancare este mai mica datorita faptului ca leptina este secretata mai mult pe timpul somnului. In cazul in care dormi putin, este secretat predominant celalalt hormon al apetitului, respectiv grelina care iese la iveala mai mult cand corpul este activ, care stimuleaza pofta de mancare.

Asa functioneaza dieta care te slabeste aproape 1 kilogram pe noapte

Prima zi a dietei consuma doar apa si shake-uri proteice si fructe. Shake-ul proteic se face din 3 oua, o banana si fulgi de ovaz si 400 ml de lapte.

In urmatoarele 6 zile mananca exclusiv proteine si fructe si legume, fara sa te atingi de zahar sau produse de panificatie.

Ai voie sa mananci carne de vita, ton, creveti, curcan, si conserve de peste.

Totodata, trebuie sa mananci zilnic 2 portii de cereale integrale, 2 portii de produse lactate, o portie de legume bogate in amidon. Nu manca mai tarziu de 6 seara si se pare ca rezultatele sunt uimitoare.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *