Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin așteaptă un nou cap limpede. Angajații instituției au început anul fără șef

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a început anul… fără șef. După un mandat de numai șase luni, Marius Bălean a părăsit instituția care patronează sportul cărășean.
La finalul anului trecut,  Bălean organiza prima și singura conferință de presă din scurtul său mandat la conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret. Aproape de sfârșitul lui 2018, el a făcut bilanțul și a schițat planul de bătaie al DJST pentru anul viitor, calendarul pe 2019 cuprinzând nu mai puțin de 108 acțiuni care ar urma să se desfășoare cu sprijin din partea Direcției. Cu același prilej, Bălean a sugerat însă presei că acest calendar ar putea fi implementat sub comanda unui alt director: „Nu se știe dacă voi rămâne, eu sunt detașat aici, o să văd dacă îmi prelungesc sau nu detașarea”, spunea, pe 28 decembrie, Marius Bălean.
Pentru că detașarea nu s-a mai prelungit, Bălean și-a încheiat mandatul, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin a rămas din nou fără șef. Într-un an de zile, DJST a avut nu mai puțin de trei directori: după Cătălin Hogea, care devenea subprefect în februarie anul trecut, a urmat interimatul Danielei Lupșan și detașarea lui Marius Bălean. Obișnuiți cu schimbările dese la comandă, angajații acestei instituții își văd de treabă și așteaptă liniștiți noul cap limpede care îi va conduce în 2019. În această perioadă, DJST Caraș-Severin centralizează datele primite de la cluburi, în vederea întocmirii obișnuitului top anual al celor mai buni sportivi cărășeni.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*