Directorul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraș-Severin a fost reținut pentru 24 de ore


Directorul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caras Severin, a fost reţinut de către organele statului. El a fost adus spre audieri la sediul Parchetului, după care, oamenii legii au decis reținerea sa pentru 24 de ore urmând ca vineri să fie prezentat în fața judecătorilor care vor decide dacă va fi cercetat în libertate sau în arest.
Directorul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caras Severin a fost reținut ca urmare a gravelor acuzații care i se aduc și anume acesta ar fi organizat și condus un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de șantaj. Acesta își șantaja fosta iubită cu scopul de a relua relația cu ea. Acțiunea de hărțuire a început la începutul anului iar directorul de la ambulanță și-ar fi pus alți 3 subalterni, un medic și 2 șoferi, să o urmărescă și să îi transmită mesaje de amenințări.

Vă reamintim că ieri procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Serverin, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat un număr de patru percheziţii pe raza municipiilor Caransebeş, Reşiţa (sediul unei instituții publice) și a comunei Buchin, judeţul Caraş – Severin, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de șantaj. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *