Doar astăzi mai poți alege prioritățile orașului tău!

Părerea ta contează! Poți alege direcția în care se va dezvolta orașul, poți vota proiectele propuse de municipalitate! Doar până mâine se mai pot vota prioritățile de dezvoltare ale orașului.

Pentru a ierarhiza proiectele din orașul tău, accesează acest link aici si completează chestionarul.

Implică-te și tu în cea mai mare campanie de consultare publică pe tema dezvoltării urbane din țară. În urma campaniei, va fi lansată pentru prima dată o viziune de dezvoltare urbană și cu impact metropolitan, cu scopul de a informa următoarele decizii de investiții publice. Mai multe detalii vor fi puse la dispoziția cetățenilor după finalizarea campaniei.

Construcția unui Aquapark în zona Mociur, dezvoltarea zonei turistice Semenic, construcția variantei ocolitoare a Reșiței, amenajarea unei zone de agrement în Dealul Golului, modernizarea funicularului în scop turistic, ecologizarea haldei de zgură din Valea Țerovei și pregătirea zonei metropolitane Reșița-Bocșa-Berzovia, se află pe această listă. Până în acest moment, Reșița ocupă locul 14 ca număr de răspunsuri primite din partea cetățenilor, în urma consultării publice iniţiate de Banca Mondială în parteneriat cu Federaţia Zonelor Metropolitane Aglomerărilor Urbane, și locul 9 ca număr de voturi raportat la 1.000 de locuitori.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *