Doliu în fotbalul cărășan! Marius Popescu s-a stins din viață


Doliu în fotbalul cărășan. Marius Popescu, fostul președinte al echipelor Gloria Reșița și CSM Reșița, a murit ieri la spitalul din Reșița. De numele lui se leagă cea mai bună etapă a istoriei fotbalului din Valea Domanului.
Născut la Caracal, Marius Popescu și-a dedicat viața și cariera fotbalului cărășean. De numele lui Marius Popescu se leagă cele mai bune perioade ale cluburilor pe care le-a condus Gloria Reșița și CSM Reșița, precum și ascensiunea lui Cristi Chivu. Sub conducerea lui CSM Reșița a pășit în eșalonul întâi al fotbalului românesc și tot el a fost cel care l-a transferat pe Cristi Chivu la Universitatea Craiova, de unde sportivul reșițean a ajuns în fotbalul internațional.
„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată NEA ‘ MARIUS !!! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin pe o pagina de socializare.
Marius Popescu a lucrat, în ultimii ani, în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin. În această perioadă a organizat meciuri demonstrative între foștii jucători ai CSM şi Gloria Reşiţa. Marius Popescu s-a stins la vârsta de 75 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *