Dosare penale pentru doi șoferi cărășeni care au săvârșit câte trei infracțiuni dintr-un foc!


Polițiștii cărășeni au avut de lucru în acest sfârșit de săptămână. Un prim eveniment a avut loc la Bocșa când oamenii legii au fost anunțați de faptul că pe strada Sadovei a avut loc un accident soldat cu avarii și cu fuga de la locul accidentului a șoferului. Polițiștii din Bocșa „au oprit în trafic un autoturism care prezenta avarii în partea din față dreapta. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere auto. Întrucât bărbatul emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul de Urgență Reșița unde i-au fost recoltate două probe biologice. În urma verificărilor a rezultat și faptul că autoturismul pe care îl conducea bărbatul era neînmatriculat în circulație, numerele provizorii fiind expirate din luna iunie 2018”, se arată în comunicatul IPJ Caraș-Severin.
Al doilea incident a avut loc localitatea Rusova Veche când prin intermediul unui apel la 112 s-a anunțat furtul unui auturism. „Au fost dispuse măsurile necesare, au fost suplimentate efectivele aflate în teren, au fost instalate mai multe filtre, fiind blocate principalele direcții de deplasare, iar după aproximativ 35 de minute autoturismul respectiv a fost identificat în trafic și oprit pe raza localității Răcășdia.Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Oravița în vederea prelevării de probe biologice”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Caraș-Severin.
În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, și conducerea pe drumurile publice a unui neînmatriculat în cazul bărbatului din Bocșa și furtul în scop de folosință, în cazul bărbatului de la Rusova Veche.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*