Două bănățence în lupta pentru supraviețuire la Survivor România

Cel mai intens reallity „Survivor România” se pregătește să își arunce concurenții în lupta pentru supraviețuire.

Emanuela Carmen Huruială este reșițeanca care va participa la aceast reallity. Ea are 30 de ani și este de profesie contabilă. Face sport din pasiune, iar mersul la sală este o constantă în viața sa. Pentru această competiție, Ema s-a pregătit cu antrenorul reșițean Mihai Petreanu, promotorul noii discipline sportive Functional Fitness Bodyweight.
„Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi, sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, a declarat Ema Huruială.

O altă bănățeancă va participa la acest concurs. Este vorba despre Asiana Peng, în vârstă de doar 19 ani, o fostă sportivă din Caraș-Severin. Fiica unei caransebeșence și a unui cetățean chinez, Asiana a făcut parte din lotul olimpic al României și se poate mândri cu 50 de medalii obținute la diverse competiții, atât naționale, cât și internaționale.
„Sunt rezistentă, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, a declarat Asiana Peng.

Concurenții sunt împărțiți în 2 grupe, grupa vedetelor și a non-vedetelor. Ema Huruială face parte din rândul concurenților necunoscuți publicului larg, iar Asiana Peng face parte din echipa vedetelor. Reality-ul va fi difuzat de Kanal D, de sâmbătă până marți, de la ora 20.00, iar acțiunea va avea loc în Republica Dominicană.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *