Echipa Liceului Traian Vuia din Reșița, victorioasă în derbiul cu LPS Banatul Timișoara

În seria G a campionatului național de handbal pentru junioare III, etapa a 10-a a programat la Reșița derbiul primelor două clasate. Aflată pe primul loc al grupei, formația Liceului Teoretic Traian Vuia a primit replica ocupantei locului doi, LPS Banatul Timișoara. Partida a oferit elevelor profesoarei Lucia Moruț prilejul de a demonstra că sunt cu adevărat cele mai bune din această serie. Încurajate de părinți și colegi entuziaști, tinerele handbaliste de la Vuia au făcut un joc foarte bun, au condus la pauză cu 17-14 și s-au impus în final cu scorul de 30-26.
„Mă bucur că și la acest joc fetele mele au dat dovadă încă o dată de voință, devotament și multă dăruire. Aceste fetițe sunt crescute și antrenate de mine, iar ceea ce s-a putut vedea în teren la adversare, a fost cam selecționata Banatului. De exemplu au fost în teren fete de la Jimbolia și de la Cîtu Timișoara. Mă bucur că am putut face față acestei echipe, o echipă foarte bună. Aș dori să mulțumesc foarte mult publicului și tuturor oamenilor care au venit, care au susținut echipa și care sunt alături de noi”, a declarat profesoara Lucia Moruț.
La rândul ei, handbalista Roxana Voina a mulțumit fanilor pentru susținere: „A fost un meci destul de greu, dar ne bucurăm că am reușit să ne impunem. Sper să câștigăm și celelalte meciuri și le mulțumim fanilor care ne-au încurajat și care au venit în număr mare la acest meci. Sper să nu-i dezamăgim și le mulțumesc fetelor pentru această victorie. De asemenea, îi mulțumim profesoarei Lucia Moruț pentru tot ceea ce ne învață.”
După derbiul cu LPS Banatul, echipa Liceului Traian Vuia din Reșița își consolidează poziția de lider al seriei. Elevele profesoarei Lucia Moruț ocupă primul loc, cu nouă victorii din nouă partide disputate, podiumul grupei fiind completat de LPS Banatul Timișoara și CSM „Mihai Viteazul” Vulcan. În etapa următoare, pe 17 noiembrie, fetele de la Vuia vor evolua în deplasare, pe terenul formației ACS Leu Giarmata.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *