Echipele de handbal ale Reșiței te invită la spectacol! Băieții joacă astăzi, fetele au meci mâine

Echipele de handbal ale Reșiței revin în acest weekend în fața propriilor suporteri. Băieții de la CSM Reșița joacă în această după-amiază contra formației CSM Făgăraș, grupare care va intra probabil în play-out, alături de rosso-neri. Pentru partida cu CSM Făgăraș, echipa reșițeană e pregătită să suporte costul biletelor de intrare. „Încercăm să răsplătim astfel un public deosebit, care a fost alături de rosso-neri chiar și în cele mai grele momente”, spune Cristi Pătru, președintele secției de handbal CSM Reșița. Concret, spectatorii își vor cumpăra bilet la intrare, iar la ieșire cine dorește poate lăsa biletul și va primi banii înapoi de la casa de bilete. În ceea ce privește meciul, antrenorul Bojan Butulija speră ca toate punctele să intre în contul reșițenilor: „Ne-am pregătit bine și vom face tot posibilul să câștigăm. Este normal să ne dorim acest lucru, iar în proporție de 90% CSM Făgăraș va fi cu noi în play-out. Am avut la dispoziție zece zile în care ne-am antrenat destul de bine, în această săptămână am lucrat mai mult tactic. Vom vedea la meci cum se vor comporta băieții, cum stau din punct de vedere psihic și sper să fie bine. Au înțeles mesajul, au înțeles că acest meci este foarte important și au înțeles că această echipă pe care o vom întâlni nu are voie să plece cu puncte de la Reșița.”
Înaintea acestui meci, CSM Reșița ocupă locul 14, ultimul din clasament, cu 7 puncte, în timp ce oaspeții din Făgăraș se află pe 11, cu 19 puncte în cont. Partida CSM Reșița – CSM Făgăraș, joc din etapa a XX-a, se va disputa astăzi, de la ora 17.00, în Polivalenta reșițeană.

Acasă joacă în acest weekend și divizionara A Universitatea Reșița. Studentele vor întâlni în fața fanilor de acasă formația Crișul Chișineu Criș, liderul seriei D. Meciul Universitatea Reșița – Crișul Chișineu Criș, joc din etapa a 15-a, se va disputa mâine, de la ora 15.00, în Polivalenta reșițeană.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *