Etapa de Viteză în Coastă încurcă planurile lui Popa cu privire la Custom Reșița


Etapa de Viteză în Coastă încurcă planurile primarului Reșiței, Ioan Popa, cu privire la desfășurarea festivalului rock din Poiana Golului: Custom Reșița.
Custom Reșița 2020 este la etapa de plan! Municipalitatea reșițeană împreună cu EMagic au întocmit o primă lista cu trupele care ar putea evolua pe scena din Dealul Golului însă lucrurile se complică pentru organizatori. Festivalul de rock se suprapune pe etapa de viteză în coastă ceea ce ar face accesul cu echipamente spre deal imposibil. Primăria a încercat să schimbe data de desfășurare a etapei de viteză în coastă fără succes, așa că, festivalul se va derula în același weekend cu Zilele Reșiței.
„S-a făcut o listă – un short list – împreună cu EMagic și la ora asta Emagicul a contactat artiști. Nu știu să vă dau detalii cu cei care vor rămâne pentru că noi am făcut o listă cu cine ne-am dori să vină. Acum, rămâne de văzut și dacă trupele sunt disponibile în perioada respectivă. Am avut o problemă destul de delicată pe care am rezolvat-o nu foarte elegant, în sensul Etapa de Viteză în Coastă (VTM-ul) e exact în 3-5 iulie și atunci cu siguranță nu putem circula pe acolo deoarece se va închide drumul. Aveam două opțiuni, ori să mutăm VTM-ul săptămâna precedentă, în ultima din iunie, ori să ne mutăm noi cu Custom. Ne-am chinuit câteva zile să mutăm VTM-ul. N-am reușit! Și probabil Custom-ul îl vom face în ultimul weekend din iunie”, aprecizat primarul Reșiței, Ioan Popa.

foto: arhiva

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *