Etapă fără surprize în Liga a IV-a

În zona Oravița a Ligii a IV-a, etapa a 12-a a fost favorabilă fruntașelor competiției. Echipele din fruntea clasamentului și-au adăugat în cont câte trei puncte: Ezerișul a bătut cu 4-2 la Anina, iar Voința Lupac a câștigat la masa verde meciul cu Croația Clocotici – formație retrasă din campionat. Iată rezultatele complete ale etapei:
Metalul Bocșa – Steaua 2018 Prigor 9-1
Croația Clocotici – Voința Lupac 0-3
CS Oravița – CS Moldova Nouă 1-1
CSO Anina – Progresul Ezeriș 2-4
În clasament conduce formația Progresul Ezeriș, cu 33 de puncte, secondată de Voința Lupac, care are 30 de puncte în cont.

În seria caransebeșeană s-au consemnat rezultatele:
Bistra Glimboca – AD Mediam Mehadia 6-3
Agmonia Zăvoi – Magica Caransebeș 1-4
ACS 2017 Slatina Timiș – Rapid Buchin 2-4
Fruntașă pe această zonă e formația Rapid Buchin, cu 27 de puncte. În urma liderului se află Șoimii Oțelu Roșu 2015, ACS 2017 Slatina Timiș și Magica din Caransebeș, toate echipele având încă șanse la prima poziție.
În altă ordine de idei, AJF-ul cărășean a stabilit și sancțiunile ce vor fi aplicate jucătorului care l-a făcut KO pe arbitrul Claudiu Gogu în runda trecută. Fotbalistul Ioan Dragomir, de la Foresta Armeniș, s-a ales cu cu suspendare 36 de jocuri , precum si cu o amendă de 1.200 lei . Totodată i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerve pe toata durata suspendării.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *