Eveniment sportiv de sezon: „Cupa Crăciunului” Fortuna

Între manifestările sportive organizate la Reșița în perioada sărbătorilor de iarnă se numără și „Cupa Crăciunului” Fortuna, un turneu de minifotbal pus la cale de un grup de voluntari inimoși.
„Cupa Crăciunului” Fortuna, inițiativă lansată de reșițeanul Cosmin Jorz, se dorește a fi un cadou de sezon oferit jucătorilor și microbiștilor, în pragul binecuvântatei sărbători a Crăciunului. Turneul va avea loc în perioada 13-15 decembrie, în organizarea Asociației Sportive Fortuna Reșița.
„Cupa Crăciunului” Fortuna va avea și o componentă caritabilă, spun reprezentanții Asociației Fortuna Reșița, care desfășoară în aceste zile și campania „Dăruiește un zâmbet de Crăciun”. Astfel, bugetul care va rămâne la sfârșitul competiției va fi folosit pentru a face o bucurie unor persoane care nu au motive să zâmbească în Luna Cadourilor. Orice participant la competiție, jucător sau spectator, poate dona orice sumă pentru aceasta campanie, dar si haine si jucării de care nu se mai folosesc.
Revenind la evenimentul sportiv propriu-zis, trebuie precizat că până acum și-au anunțat intenția de a participa 20 de echipe. Deocamdată, organizatorii anunță ca loc de desfășurare sala de sport a Liceului Teoretic Traian Vuia, dar e posibil ca întrecerea să aibă loc în două săli din Govândari. Sistemul de joc va fi 5+1, iar perioada de înscriere se încheie pe data de 9 decembrie. Echipele doritoare pot suna la numerele de telefon 0774618534 sau 0770634689. Turneul este fără limită de vârstă.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *