Examene importante pentru CSM Reșița! Mâine la Timișoara, miercuri, în Cupă, la Craiova

Etapa 8-a a Ligii secunde programează mâine la Timișoara derbiul bănățean dintre ASU Politehnica și CSM Reșița – o reeditare a meciului din turul 4 al Cupei, însă de această dată pe terenul timișorenilor. Rosso-nerii au ascendentul moral conferit de victoria din Cupă, dar antrenorul Leo Doană avertizează că nu va fi un meci ușor.

„Ne așteaptă un meci greu, ca toate celelalte, după cum știți i-am bătut în Cupă, dar una e jocul din Cupă, alta e partida din campionat. Mă bucur că revine Ehmann, a terminat suspendarea, a revenit și celălalt fundaș central, Bruno Vasiu, și mergem încrezători să aducem victoria de la Poli. Mai trebuie să revină Breșneni, care e în refacere”, a declarat antrenorul reșițenilor.


Încrezător înaintea meciului de la Timișoara e și Dragoș Săulescu, cel care a marcat atât împotriva Politehicii, cât și în meciul de campional cu liderul Turris. Dragoș speră să perforeze și mâine poarta timișoreană. „Nu puteam să marchez fără ajutorul colegilor. Sper să înscriu și sâmbătă, pentru că văd că joc bine contra echipelor timișorene. Bănuiesc că o să fie un meci foarte greu, pentru că și noi i-am primit cum i-am primit, și probabil ei o să ne primească la fel. Rămâne de văzut, sper să fim victorioși sâmbătă și să facem apoi un meci bun miercuri, în Cupă”, a spus Dragoș Săulescu.
Partida ASU Politehnica Timișoara – CSM Reșița se va disputa mâine, de la ora 16.30, pe arena Știința. Rosso-nerii vor face deplasarea chiar în ziua jocului, plecarea fiind programată mâine, la ora 12.30. Înaintea acestui meci, CSM Reșița e pe locul 12, cu 8 puncte, în timp ce formația timișoreană a adunat numai 5 puncte, total cu care ocupă poziția a 16-a.

În altă ordine de idei, oficialii CSM-ului au luat și decizia finală în privința jocului de Cupă cu Universitatea Craiova. După îndelungi negocieri pentru schimbarea orei de joc, discuții rămase fără rezultat, responsabilii grupării din Valea Domanului au decis să joace partida de Cupă la Craiova. Universitatea va ceda CSM-ului jumătate din încasările pe bilete și se va ocupa de tot ceea ce înseamnă organizare. Partida din 16-imile Cupei României se va disputa miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.45, pe arena din Bănie.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *