Felix Borcean: „Apa în Caransebeș nu este o apă de calitate”


Calitatea apei din Caransebeș a fost principala temă de discuție între cetățenii din municipiul de pe Timiș și Sebeș și reprezentanții Aquacaraș și cei ai primăriei.
Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei Caransebeş a găzduit întâlnirea dintre reprezentanții autorităților locale, cetăţenii municipiului și reprezentanții Aquacaraș. Gugulanii au reclamat calitatea apei potabile și au cerut soluţii de remedierea acestei probleme. Edilul Felix Borcean a venit cu două propuneri îndrăznețe în cazul în care problemele de la robinetele caransebeșenilor nu vor fi rezolvate: fie să ceară locuitorilor oraşului să nu mai plătească apa către operatorul județean de apă-canal, fie să ceară reducerea prețului de furnizare a apei pentru locuitori municipiului de pe Timiș și Sebeș.
Conducerea Aqacaraș admite că există o problemă în ceea ce privește calitatea apei din municipiul de pe Timiș și Sebeș. Reprezentanții operatorului de apă-canal spun că apa este potabilă însă culoare pe anumite străzi este cauzată de rețele vechi de distribuție.
Reprezentanții Aquacaraș spun că vor efectua în perioada următoare o spălare a rețelelor de apă din zonele afectate și speră ca această problemă să dispară.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *