Femeia din anii ’30 care vorbeşte la „un telefon mobil” [VIDEO]

Ca mai toate evenimentele majore (bune şi rele) ce au avut loc după data de 4 iulie 1776, telefonul mobil “s-a născut” în anul 1973 pe măreţul tărâm american, deşi diverse concepte, planuri şi prototipuri au existat încă de la începutul secolului XX. Culmea, inventatorii sunt chiar Motorola, companie care în prezent e pe cale să abandoneze divizia de telefoane.

În data de 3 aprilie 1973, Dr. Martin Cooper (unul dintre managerii companiei americane), a fost prima persoană pământeană care a iniţiat un apel de pe telefonul mobil. La capătul firului fictiv s-a aflat nimeni altul decât Joel Engel, marele său rival de la Bell Labs (actualii Alcatel-Lucent), o altă companie în căutarea revoluţionării tehnologiei. Discuţia pe care au avut-o nu a fost din păcate înregistrată, însă există zvonuri cum că Engel ar fi plâns cu lacrimi de crocodil la aflarea veştii.

Dar nu acest lucru face obiectul acestui articol, ci faptul că cei care cred că este posibilă călătoria în timp au mai multe „dovezi”, foto şi video, cu ajutorul cărora îşi susţin teoria. Una dintre cele mai celebre este femeia care vorbeşte la un „telefon mobil”. Clipul a fost descoperit în 2013, iar în el apare o muncitoare dintr-o fabrică din statul american Massachusetts care iese de la lucru, cândva în anii ’30. Femeia pare să vorbească la un dispozitiv pe care îl ţine la ureche.

Totuşi, mulţi oameni spun că acel obiect este un amplificator pentru auz, disponibil încă din anii ’20. Însă adepţii teoriei călătoriei în timp spun că nimeni din apropierea femeii nu vorbeşte cu ea în acele momente.

Pentru o listă cu mai multe astfel de incidente vedeţi clipul publicat de canalul The Richest pe YouTube.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.