Fotbaliști din Valea Domanului, diagnosticați cu COVID-19!


2 fotbaliști și 3 membrii ai staffului tehnic ai CSM Reșița au fost diagnisticați cu COVID-19! Aceștia sunt asimtomatici și se află în izolare, conform președintelui clubului, Cristian Bobar. Absența celor 5 nu va afecta meciul de sâmbătă cu AFC Unirea 04 Slobozia.
Boala COVID-19 și-a făcut simțită prezența și pe stadionul din Valea Domanului, unde 2 sportivi și 3 membrii ai echipei tehnice au fost diagnosticați ca purtători ai virusului SARS-COV-2. Aceștia sunt în izolare, iar Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin a efectuat anchete epidemiologice. Totodată echipa nu se va putea baza pe Matulevicius deoarece este în continuare accidentat.
Avem doi jucători de fotbal și trei membrii din staff, care în momentul de față sunt izolați. Și-au făcut testele și au ieșit pozitivi. Imediat DSP-ul și-a făcut datoria, a făcut anchetele epidemiologice. Doctorii le-au făcut analizele, sunt asimtomatici, n-au probleme și ne dorim să revină lângă noi. Este important să fim foarte atenți la ce se întâmplă în baza noastră, în Valea Domanului. Tocmai de aceea am o rugăminte și la părinți, pentru că în Valea Domanului sunt peste 250 de copii care fac mișcare în aer liber, vreau să fie înțelegători și să evite să stea în incinta bazei sportive”, a declarat Cristian Bobar.
Sâmbătă rosso-nerii vor disputa cea de-a 6-a etapă a din liga secundă a fotbalului românesc în compania formației AFC Unirea 04 Slobozia. Partida se va disputa de la ora 11.00, pe arena „Mircea Chivu”.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *