[FOTO] Pagube de peste 300.000 lei în urma incendiului din Reșița


300.000 lei, aceasta este valoarea pagubelor produse în urma incendiului la o casă din municipiul Reșița. Incendiul s-a produs în jurul prânzului și inițial au intervenit de urgență două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj de Poliție.

„Sosite la locul intervenției, echipajele de pompieri militari au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără mare, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, la nivelul a trei încăperi ale imobilului și la nivelul acoperișului, existând pericolul extinderii la întregul acoperiș și la imobilele învecinate. S-a acționat imediat pentru localizarea incendiului, pompierii militari reușind astfel să împiedice propagarea incendiului la celelalte încăperi și la cele două gospodării vecine. Totodată, a fost solicitat sprijinul altor două echipaje din cadrul aceluiași detașament, respectiv unul de stingere și unul care încadrează autoscara mecanică, precum și a unui echipaj specializat al furnizorului de energie electrică”, se arată în comunicatul transmis pompierii militari din cadrul ISU Semenic.
Pompierii cărășeni s-au luptat timp de două ore cu flăcările reușind să salveze un cățeluș și bunuri de peste 1,2 milioane de lei. De asemenea Proprietara casei a suferit intoxicație cu monoxid de carbon și arsuri de gr. I la nivelul feței și membrelor superioare. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de o defecțiune a unei perne electrice, pusă în funcțiune și lăsată nesupravegheată.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *