Gata vacanța! Handbaliștii reșițeni au efectuat azi primul antrenament din 2019

Vacanța de iarnă s-a încheiat astăzi pentru handbaliștii divizionarei A CSM Școlar Reșița. 13 jucători seniori au participat în această dimineață la primul antrenament din 2019. Rosso-nerii au la dispoziție exact o lună de pregătire înaintea primului meci oficial din noul an.
Niciunul dintre jucătorii valizi ai Reșiței n-a absentat de la prima ședință de pregătire din 2019. Startul a fost dat azi dimineață în Sala Polivalentă, cu o reacomodare la efort desfășurată sub comanda antrenorului-jucător Ilie Vaidasigan. La prima întâlnire din noul an a fost prezent și Marius Bahan, ultima achiziție a rosso-nerilor, dar o veche cunoștință a iubitorilor handbalului din municipiul de pe Bârzava. În vârstă de 27 de ani, Bahan a mai evoluat timp de două sezoane la HC Adrian Petrea, ultima sa echipă fiind CSM Făgăraș.
În perioada următoare, pregătirea rosso-nerilor va continua cu două antrenamente pe zi, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc și primele meciuri amicale cu rol de verificare. Practic, este vorba despre un triunghiular programat pe parcursul a trei zile, la care au fost invitate echipele de Ligă Politehnica Timișoara și CSM Făgăraș. CSM Școlar Reșița va juca joi, 17 ianuarie, cu Poli Timișoara, și sâmbătă, 19 ianuarie, contra formației CSM Făgăraș. Vineri, între cele două meciuri ale rosso-nerilor, este programată întâlnirea dintre Timișoara și Făgăraș. Programul de pregătire mai include o deplasare la Bekescsaba, și probabil o dublă cu CSM Oradea.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*