Golden Kids Bocșa a împlinit trei ani!

Asociația Club Sportiv Golden Kids din Bocșa a împlinit 3 de ani de la înființarea oficială! Momentul aniversar a fost marcat printr-o adevărată sărbătoare a marii familii ce poartă cu mândrie acest nume. Tradiționalul meci dintre copii și părinți s-a desfășurat anul acesta într-o atmosferă deosebită. Așa se nasc cele mai frumoase amintiri, iar copiii și părinții din marea familie Golden Kids au grijă sa adauge an de an momente de neuitat în albumul clubului. Deși activitatea handbalistică a început aici înca din 2014, pe acte, ACS Golden Kids există din 11 ianuarie 2017, iar acest moment aniversar a fost marcat prin tradiționalul meci al generațiilor. Pentru că gruparea sportivă bocșeană are acum și echipă de băieți, numărul participanților a fost mai mare decât în trecut. Peste 60 de iubitori de handbal au bătut mingea pe parchetul sălii de sport din cartierul Nufărul, iar atmosfera a fost una incendiară.


„Au fost trei ani cu multă muncă, dar și cu satisfacții pe măsură. Mă bucur că astăzi sala de sport a fost plină de copii și părinți, a fost o acțiune reușită, copiii s-au distrat, iar părinții au văzut că nu e ușor să joci handbal. Sper ca toată lumea să fie mulțumită”, a declarat Ionuț Bosioc, presedinte și antrenor al grupării Golden Kids Bocșa.
La sărbătoarea handbalului bocșean a participat și Gheorghe Năsturel, președintele Asociației Județene de Handbal, care s-a arătat încântat de emulația creată prin asemenea evenimente și a urat grupării Golden Kids mult succes în competițiile viitoare.
foto: Claudiu Mureșan

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *