Handbalistele Universității Reșița au reluat pregătirile. Studentele au două meciuri oficiale săptămâna viitoare

La mijlocul acestei săptămâni, lotul echipei feminine de handbal Universitatea Reșița s-a reunit la Polivalentă sub comanda profesorului Cristian Busuioc. La primul apel au lipsit doar jucătoarele din Ucraina, care au absentat motivat de la reunire. Timpul de pregătire e foarte scurt, pentru că primul meci oficial al reșițencelor e programat peste câteva zile: în 15 ianuarie, Universitatea Reșița va juca la CSM Roman, în 16-imile Cupei României.
„Nu avem foarte mult timp la dispoziție, deja săptămâna viitoare, în data de 15, avem meci în Cupa României, o deplasare foarte lungă la Roman. Ulterior, direct de la Roman, ne vom deplasa către Baia Mare, unde avem meci de campionat contra celor de la CS Marta. Am purtat deja discuții cu clubul băimărean pentru a devansa un pic acest joc de campionat, ca să îl legăm direct de deplasarea din Cupa României, sper ca Federația să accepte această modificare. La primul apel de după vacanță au răspuns prezent aproape toate jucătoarele, cu excepția celor două ucrainence, care au mai fost învoite o zi, pentru că în Ucraina mai au loc sărbătorile de iarnă. Luăm acest meci de Cupa României ca unul de pregătire, și sper să începem partea a doua a campionatului cu o victorie la Baia Mare”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.
Divizionara A feminină Universitatea Reșița evoluează sezonul acesta în seria D a competiției, alături de echipele Crișul Chișineu-Criș, CSM Tg. Mureș, CSU Oradea, Universitatea de Vest Timișoara și CS Marta Baia Mare. La finele primei jumătăți a sezonului regulat, Universitatea Reșița ocupă locul 4 în această grupă, cu 12 puncte din 10 partide. Lider al grupei este Crișul Chișineu-Criș, cu 26 de puncte.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *