Handbaliștii rosso-neri, învinși de „tigrii” bucureșteni

Nici echipa de handbal CSM Reșița n-a reușit să-și bucure aseară fanii cu o victorie. Pe propriul teren, formația reșițeană a primit replica echipei CSM București, într-un meci programat în deschiderea etapei a 10-a a Ligii Zimbrilor. Rosso-nerii antrenați de Bojan Butulija și Ilie Vaidasigan au avut o evoluție curajoasă, fără inhibiții, în fața unei echipe mult mai experimentate. Din păcate, CSM Reșița a făcut și multe greșeli, care au fost taxate prompt de tigrii bucureșteni. Oaspeții au condus la pauză cu 15-12 și s-au impus în final cu scorul de 25-21.

„Astăzi am avut probleme cu disciplina tactică atât în apărare, cât și în atac. Sunt supărat pentru că lucrurile pe care le-am discutat în vestiar înainte de meci n-au fost puse în practică de jucătorii mei. Dacă vrem să câștigăm meciurile, trebuie să respecte ceea ce vorbim în timpul săptămânii de dinaintea meciului. Contează foarte mult și cum ne pregătim. Eu nu cred că ne-au bătut cu experiența lor. Consider că dacă noi am fi făcut mai puține greșeli, altul ar fi fost rezultatul final. În primul meci, cel cu Baia Mare, am făcut 14 greșeli tehnice. La al doilea meci, cel cu Vaslui, am făcut 15, iar la jocul de astăzi am făcut 16. Nu este o problemă dacă greșim, dar haideți să facem unele greșeli pe care nu le-am făcut până în acest moment. Mă deranjează faptul că facem aceleași greșeli. Vom munci să scădem acest număr de greșeli pentru că dacă vom întâlni echipe la fel ca și CSM București, ne va fi foarte greu. Consider că în apărare nu am fost foarte agresivi. Noi la acest meci am fost ca o pisică și trebuia să fim ca și un tigru. Aici, în Liga Națională, nu este loc pentru așa ceva. Nu putem schimba acum tot, dar vom încerca pe parcurs să reparăm”, a declarat după joc antrenorul Bojan Butulija.

„După cum ați văzut, a fost un meci greu și am avut multe șanse să revenim în joc. Din păcate, am făcut foarte multe greșeli în atac. Consider că astăzi puteam să câștigăm, dar am greșit foarte multe mingi. Băieții de la CSM București au venit pe faza a doua și cred că am primit cam ușor unele goluri”, a spus, la rândul său, handbalistul reșițean Raul Heimbach. Cu 4 puncte în cont, CSM Reșița rămâne lanternă roșie în clasamentul Ligii Zimbrilor. În etapa următoare, pe 21 noiembrie, rosso-nerii vor evolua în deplasare, la AHC Dobrogea Sud.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *