Handbaliștii rosso-neri pleacă după puncte la Vaslui

Învinsă de Minaur în Cupa României la o diferență de un singur gol, CSM Reșița privește cu încredere către următoarea partidă oficială. La sfârșitul acestei săptămâni, rosso-nerii lui Bojan Butulija vor juca un meci greu și foarte important în campionat, pe terenul formației CSM Vaslui. În această dimineață, lotul reșițean a pornit deja spre Moldova. Vasluiul are o echipă redutabilă, dar și Reșița e în creștere de formă, spune Bojan Butulija, care speră ca rosso-nerii să obțină un rezultat pozitiv în Moldova.
„Ne așteaptă un meci foarte dificil, echipa din Vaslui a câștigat la o diferență de patru goluri meciul disputat săptămâna aceasta contra Politehnicii Timișoara. Avem un drum lung, de aproximativ 12 ore, de aceea și plecăm cu două zile inainte. Normal, ne dorim să câștigăm. Lotul nostru se prezintă foarte bine, am pierdut meciul cu Baia Mare, dar este important să fim mai buni cu fiecare antrenament și cu fiecare meci. Acest lucru se întâmplă, suntem pe un curs bun”, a declarat antrenorul Bojan Butulija.
Pentru a găsi cele mai bune soluții de joc contra moldovenilor, rosso-nerii au vizionat săptămâna aceasta mai multe partide ale viitoarei adversare. Lotul CSM-ului ajunge în această seară la Vaslui, iar mâine reșițenii vor mai avea un antrenament și două ședințe tactice. Partida CSM Vaslui – CSM Reșița, joc care contează pentru etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din localitate. Înaintea acestui meci, Vasluiul ocupă locul 8 al clasamentului, cu 12 puncte, în timp ce rosso-nerii reșițeni se află în postura de lanternă roșie, cu doar 4 puncte adunate din primele opt etape.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *