Hurduzeu îi răspunde lui Popa: „Nu cred că acolo lucrează cretini!”


Silviu Hurduzeu pune cuvintele dure ale primarului Reșiței, Ioan Popa, la adresa situației de la deponeul de la Lupac pe seama campaniei electorale. Ba mai mult, șeful Palatului Administrativ le face o propunere publică lui Ioan Popa și lui Romeo Dunca.
Silviu Hurduzeu îi răspunde lui Ioan Popa după ce acesta folosise cuvinte dure, în legătură cu situația deponeului ecologic. Silviu Hurduzeu îi cere edilului municipiului de pe Bârzava să își modereze tonul deoarece nimeni nu merită invective. De altfel Hurduzeu le-a propus lui Popa și Dunca să viziteze împreună și alte obiective cu investiții ale Consiliului Județean Caraș-Severin.
„Domnul primar nu s-a dus singur la deponeul de la Lupac! Dacă așa înțelege dânsul să-i facă campanie colegului dânsului de partid prin emisiuni, pe la deponeu, o să le fac o propunere publică: să-i plimb și cu bacul ca să poată să vadă cu ochii lor și ce se întâmplă cu bacul și, evident, peste tot unde sunt investiții ale Consiliului Județean Caraș-Severin. Pentru că sunt convins că în perioada următoare se vor mai repeta astfel de lucruri, singura mea dorință ar fi ca tonul să fie un pic mai civilizat decât cel folosit de colegul meu de administrație Nelu Popa, pentru că e ușor să folosești invective. Nu cred că meritau acele invective cei la care făcea referire domnul primar. N-am înțeles la cine făcea referire: la constructori, la proiectanți, la beneficiari? Dânsul știe”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.
Șeful Palatului Administrativ, Silviu Hurduzeu, a explicat care este stadiul lucrărilor la deponeul ecologic. Conform acestuia se lucrează la noul bazin de levigat, iar în ceea ce privește hala de sortare, constructorul a primit autorizație de construire.
„În acest moment se lucrează la bazinul de levigat, dar ținând cont de condițiile atmosferice sigur că la un moment dat se opresc lucrările, iar dacă plouă afară nu vor mai fi acolo sute de angajați ai firmei care face construcția. Totuși e o firmă cu care a colaborat și Consiliul Județean , a colaborat și primăria Reșița. Este vorba despre Hydroconstrucția. Nu cred că acolo lucrează cretini. De asemenea proiectul a fost realizat de către o societate care are reprezentare la nivel național, cred că nici acolo nu lucrează cretini. Legat de hala de sortare a fost emisă autorizația de construire, societatea, constructorul se poate apuca de lucru”, a mai precizat Hurduzeu.
Conform spuselor președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, constructorul are la dispoziție 2 luni pentru finalizarea lucrărilor la hala de sortare, iar până la finalizarea construcţiei noului bazin de levigat s-ar putea lucra cu cel vechi însă doar cu acordul Agenției pentru Protecția Mediului.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *