I-ați văzut? Trei minori sunt dați dispăruți


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a trei tineri de 14, 15 și 16 ani, plecați voluntar dintr-un apartament social din municipiul Reșița.

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către reprezentanții unui Centru Social despre faptul că în data de 28 iulie, minorii Broască Daniel, de 16 ani și Brănișteanu Paul, de 15 ani și Virag Maria Gabriela, de 14 ani au plecat voluntar din instituție, iar până în prezent nu s-au mai întors.

Semnalmente Gabrielei Virag sunt: înălțime 1,60 m, constituție fizică astenică, păr șaten, lung până la umeri, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare galben muștar și un tricou de culoare albă.

Semnalmente Daniel Broască: înălțime 1,60 m, constituție fizică astenică, păr șaten, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, un tricou de culoare albă și papuci de culoare albă.

Semnalmente Paul Brănișteanu: înălțime 1,50 m, constituție fizică astenică, păr șaten, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de blugi de culoare albastră, o geacă de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *