Imagini scandaloase la Spitalul Județean de Urgență din Reșița! Bărbat, bruscat și târât afară din spital de către trei angajați ai unității medicale


Imagini scandaloase la Spitalul Județean de Urgență din Reșița! Un bărbat a fost bruscat și târât afară din spital de către trei angajați ai unității medicale. Conducerea spitalului reșițean a declarat că nu este deacord cu un asemenea comportament și că în prezent are loc o anchetă internă. Atenție urmează informații și imagini care ar putea să vă afecteze emoțional.
Se pare că incidentul ar fi avut loc vineri pe holurile Spitalului Județean de Urgență din Reșița, mai exact la Unitatea de Primiri Urgențe. Pe coridor se afla un bărbat care pare a fi în stare de ebrietate iar un angajat al spitalului îi cere să iasă din unitate, pentru că acesta refuză acesta îl lovește pe bărbat cu o mătură și împreună cu alți doi angajați ai unității medicale îl târăsc pe hol și îl scot afară din spital.
Conducerea Spitalului Județean de Urgențe din Reșița a specificat că nu tolerează astfel de comportamente și că în prezent se desfășoară o anchetă internă. Cei doi infirmieri și un brancardier vor fi chemați în fața comisiei de disciplină.
Polițiștii cărășeni au transmis că până în acest moment nu au primit nicio sesizare cu privire la aceste aspecte. În urma vizualizării materialului video, au fost dispuse verificări cu privire la identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *