Împreună pentru o stațiune MAI curată!


Polițiștii, jandarmii și voluntari din Băile Herculane au participat la o acțiune de ecologizarea inițiață de reprezentanții Parcului Național Domogled Valea Cernei. „Pentru că ne dorim cu toții să trăim într-o comunitate curata și îngrijita, pentru că fiecare dintre noi ar trebui să aibă grijă față de natură și mediu înconjurător, pentru că puterea exemplului este cea mai eficientă metodă. Un grup de 10 polițiști dotați de organizatori cu saci menajeri și mănuși s-au alăturat celorlalți voluntari la acțiune, împreună colindând Valea Cernei și reușind să curețe o parte din zonă de gunoaiele aruncate” au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.
„Crezând în succesul ideii de voluntariat, jandarmii din cadrul Postului Băile Herculane, împreună cu celelalte instituții din localitate, au curățat astăzi zona Văii Cernei și a locurilor frecventate de turiști, în speranța că toți cei prezenți în stațiune se vor bucura de un mediu înconjurător igienizat, iar stațiunea va rămâne la fel de curată. Pe lângă misiunile de ordine și siguranță publică pe care le execută zilnic, jandarmii participă frecvent la acțiuni cu impact asupra mediului înconjurător și a comunității noastre”, au transmis reprezentanții IJJ Caraș-Severin..
Oamenii legii au recomandat cetățenilor, turiști sau localnici, să respecte mediul înconjurător și sa arunce gunoiul menajer in locurile special amenajate.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *