Încă două persoane infectate în ultimele 24 de ore

În județul Caraș-Severin, în ultimele 24 de ore, alte două persoane au fost infectate cu COVID-19. Este vorba de șoferul microbuzului care transporta cele 16 persoane și de mama acestuia.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, mai multe persoane se deplasau la locul de muncă făcând naveta, iar una dintre aceste persoane a fost testată pozitiv. Astfel, se pare că numărul infectărilor a crescut și a ajuns la 4 persoane infectate.

În prezent, toate cele 4 persoane testate pozitiv se află internate la spitalul reșițean.

În județ, 116 persoane sunt testate pozitiv. Dintre acestea, 93 au fost declarate vindecate în Caraș-Severin și 11 în Timiș, iar la spitalul reșițean se află internate 4 persoane infectate cu acest virus.

În județ s-au efectuat până acum 1.943 de teste, iar numărul testelor efectuate pe întreg teritoriul României a ajuns la 735.221.

În ceea ce privește persoanele izolate și carantinate, 668 de cărășeni continuă să fie în izolare la domiciliu, 50 de persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 de ore deoarece a trecut termenul de 14 zile și niciun cărășean nu se află în carantină.

Cei care nu respectă regulile izolării la domiciliu riscă amenzi și, în acelaşi timp, riscă să se aleagă cu dosare penal dacă îmbolnăvesc cu ştiinţă alţi cetăţeni.

În România, numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 27.746, 450 dintre acestea fiind testate pozitiv în ultimele 24 de ore. Dintre persoanele confirmate pozitiv 19.363 au fost declarate vindecate, în carantină sunt 787 de persoane, iar 59.414 sunt în izolare la domiciliu.

Din păcate, până acum, 1.687 de persoane confirmate cu infecție cu COVID-19 au decedat, 20 dintre acestea decedând în ultimele 24 de ore.

Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *