Încă o medalie pentru atletele caransebeșene! Ștafeta de la CSS Caransebeș a urcat pe podiumul campionatelor naționale de cadeți

Campionatele Naționale de atletism rezervate cadeților, sportivi cu vârsta de 16-17 ani, au consemnat un nou succes al atletelor de la CSS Caransebeș. Echipa caransebeșeană, în componența Adina Chirilă, Denisa Ludica, Hanni Brecica și Sorina Ciuche, a cucerit medalia de bronz în proba de ștafetă 4×400 m, la doar o sutime de secundă de locul doi. Ștafeta caransebeșeană a realizat un timp excelent, 3 minute, 41 sec, 81 de sutimi, clasându-se pe poziția a treia, după CSS Focșani și CS Olimpia București. O performanță deosebită, apreciază antrenorul emerit Cristian Dragomir, cu atât mai mult cu cât două dintre componentele echipei sunt încă junioare III.

„Am fost cu o echipă de patru fete la aceste campionate de juniori II. În această echipă a noastră sunt și două junioare III: Hanni Brecica și Denisa Ludica. În prima zi, în proba de 1500 metri, Sorina Ciuche a înregistrat un timp foarte bun, dar s-a clasat pe locul 6. În proba de 400 m, Hanni Brecica, încă junioară III, a luat locul 5. În a doua zi a avut loc proba de ștafetă și noi am reușit să ne întoarcem cu medalia de bronz cu o performanță de timp excelentă. Am ”pierdut” medalia de argint pentru o sutime de secundă, iar departajarea s-a făcut doar cu ajutorul echipamentului video. Fetele au alergat excelent, în următoarea ORDINE: Adina Chirilă, Denisa Ludica, Hanni Brecica și Sorina Ciuche. A fost o probă foarte spectaculoasă, iar primele trei ștafete clasate au fost la o distanță foarte mare de următoarele clasate”, a spus antrenorul federal Cristian Dragomir.

În proba de ștafetă 4X400 m a junioarelor II au concurat 16 echipe. La finalul acestei săptămâni, atleții din Caransebeș vor participa la un alt concurs important, în municipiul Bacău.

foto: facebook Cristian Dragomir

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*