Încă o persoană infectată! Bilanțul a ajuns la 120

În ultimele 24 de ore, în județul Caraș-Severin, încă o persoană a fost declarată infectată cu COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 28 de ani, care a efectuat voluntar testul la începutul lunii iulie, test care a ieşit pozitiv. Aceasta este asimptomatică, iar astăzi a refuzat internarea în vreo unitate spitalicească, preferând izolarea la domiciliu cu familia, în localitatea Nicolinț.

Astfel, bilanțul a ajuns la 120 de persoane infectate, din totalul de 30.175 de persoane infectate pe întreg teritoriul României.

Dintre persoanele testate pozitiv, 93 au fost declarate vindecate în Caraș-Severin și 11 în Timiș, iar la spitalele din Caraș-Severin se află internate 7 persoane, dintre care 6 la Reșița și 1 la Caransebeș.

În județ s-au efectuat până acum 2.008 teste, iar numărul testelor efectuate pe întreg teritoriul României a ajuns la 796.484.

În ceea ce privește persoanele izolate și carantinate, 528 de cărășeni continuă să fie în izolare la domiciliu, 46 de persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 de ore deoarece a trecut termenul de 14 zile și niciun cărășean nu se află în carantină.

Pe teritoriul României, dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Din păcate, până acum, 1.817 de persoane confirmate cu infecție cu COVID-19 au decedat, 18 dintre acestea decedând în ultimele 24 de ore.

 

Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *