Incendiu la piața din Reșița


Alarma s-a dat în jurul orei 23.00. Liniștea orașului a fost spartă de sirenele mașinilor de pompieri care s-au oprit la Piața de Nord din Reșița. De acolo se anunțase izbucnirea unui incendiu. La sosirea pompierilor, focul se manifesta violent și cuprinsese un un sector din piață.
O parte din Piața de Nord din zona Govândari din Reșița, a ars astă noapte. Au intervenit de urgență 3 echipaje de stingere ale pompierilor militari care au intervenit cu 3 autospeciale cu apă și spumă. La locul incendiului au sosit o autoscară mecanică și un echippaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița.
La momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul cuprinsese aproximativ 200 mp din piața. Ardeau mese și o parte din acoperiș. S-a acționat imediat pentru localizarea și stingerea incendiului, pompierii militari reușind săopreasca extinderea flăcarilor la întreaga piața.
Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime. Mai mulți vânzatori sosiți la piață ca să își salveze marfa, au spus ca incendiul ar fi fost provocat intenționat. Pompierii urmează să stabilească cauza producerii incendiului.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *