Incident grav la Lăpușnicu Mare! I-a căzut tavanul în cap!


Femeia de serviciu, angajata primăriei din comuna Lăpuşnicu Mare, a fost rănită după ce o bucată de tencuială dintr-o baie, s-a desprins din tavan. Femeia are în jur de 48 de ani și se afla în timpul programului de lucru când s-a întâmplat nefericitul eveniment.
Miercuri, în timp ce făcea curat într-o baie de la nivelul superior al Casei de Cultură a localității, datorită infiltraților de apă din tavan, o bucată de tencuială cu diametrul de aproximativ 1 m patrat, s-a desprins și a căzut peste femeia de serviciu. Auzind strigătele femeii, un sătean care se află prin preajmă, i-a sărit în ajutor și a anunțat-o pe primăriță, care imediat a sunat la numărul unic de urgență 112.
La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție din Bozovici, care a preluat pacienta și a dus-o la centrul de prim ajutor din localitatea Bozovici. Acolo, i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, după care, femeia a fost trimisă cu o altă ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea inspectorii ITM au deschis o ancheta
Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde medicii au constatat că are un traumatism cranio cerebral închis, care însă nu îi pune viața în pericol, aceasta a fost externată și a primit 5 zile de concediu medical.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *