Elevii de la Colegiul Național „Traian Lalescu” învață într-o altă școală

Elevii de la Colegiul Național „Traian Lalaescu” din Reșița vor studia, cel puțin pentru un an, în campusul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița. Spațiile în care se vor desfășura activitățile didactice au fost realitate de către municipalitate.

Peste 300 mii de lei a costat reabitarea a două etaje din corpul E al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița. Cele două niveluri vor deservi cele 16 clase de liceu și 10 de gimnaziu care învață la Colegiul Național „Traian Lalecu” din municipiul de pe Bârzava. Elevii vor desfășura cursuri în aceat imobil deoarece școala lor intră într-un proces de modernizare și reabilitare.

Tinerii s-au adaptat repede și știu că este o situație temporară până la reabilitarea imobilelor unității lor de învățământ.

Corpul E al Universității „Eftumie Murgu” va ma gădui și alți elevi de la alte unități de învățământ, având în vedere că municipalitatea a demarat proiecte de eficientizare energetică pentru toate unitățile de învățământ liceal, școlar și preșcolar din municipiul de pe Bârzava.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *