Invitație la handbal! Mâine, rosso-nerii reșițeni întâlnesc acasă formația Unirea Sânnicolau Mare

După o pauză destul de lungă, divizionara A de handbal CSM Școlar Reșița revine în fața propriilor suporteri. Mâine, rosso-nerii înfruntă acasă, pentru ultima oară, formația CS Unirea Sânnicolau Mare.
Ultimul joc pe teren propriu al handbaliștilor reșițeni a avut loc pe 23 februarie, când CSM Școlar învingea la Polivalentă, scor 34-27, formația CS Universitatea Craiova. După exact o lună, pe 23 martie, elevii lui Ilie Vaidasigan revin în fața fanilor de acasă, pentru cea de-a patra, și ultima confruntare cu Unirea Sânnicolau Mare. Neînvinși de la începutul campionatului, cu 12 victorii din tot atâtea posibile, reșițenii abordează fără mari emoții partida cu formația timișeană, pe care au învins-o ultima dată la o diferență de 9 goluri.
Partida CSM Școlar Reșița – CS Unirea Sânnicolau Mare, joc programat în cadrul etapei a 17-a, se va disputa mâine, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din urbea de pe Bârzava. În cadrul aceleiași runde, se mai joacă meciul CS Universitar Politehnica Timișoara – CSU Ctin Brâncuși Tg. Jiu. Universitatea Craiova va sta de această dată. Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, locul I e ocupat de CSM Școlar Reșița, cu 36 de puncte, secondată de Universitatea Craiova, care are 25 de puncte în cont. Pe locul trei se află Unirea Sânnicolau Mare, cu 22 de puncte. La finele întrecerii din grupă, primele două clasate se califică la turneul semifinal.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*