Ioan Popa: „Nimic nu se face singur, totul se face în echipă”


„Nimic nu se face singur, totul se face în echipă”, a declarat Ioan Popa, primarul municipiului de pe Bârzava, la depunerea jurământului pentru cel de-al doilea mandat de edil șef al Reșiței.
Sala de ședințe a Consiliului Local al Municipiului Reșița a găzduit ceremonia de depunere a jurământului aleșilor municipiului de pe Bârzava. Cei 21 de consilieri au jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituția României că vor depune toate eforturile pentru binele reșițenilor.
Prezent la această ceremonie a fost și prefectul de Caraș-Severin, Cristian Gâfu, care nu a ezitat să le amintească aleșilor locali că au fost câștigat încrederea locuitorilor și că nu trebuie să trateze cu superficialitate sau să trădeze această încredere.
Primarul Reșiței, Ioan Popa, le-a dat câteva sfaturi noilor veniți în echipa forului deliberativ al municipiului de pe Bârzava și i-a îndemnat pe toți consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte, să vină cu proiecte.
De data aceasta Ioan Popa speră ca lucrurile să meargă mai ușor în Consiliul Local Reșița, având în vedere că PNL are 17 consilieri locali, iar PSD 4.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *