Ioan Popa: „Sper să facem proiecte bune împreună!”


Consilierii locali ai municipiului Reșița pot să își înceapă de astăzi activitatea. Cei 21 de aleși reșițeni au primit mandatele din partea președintelui Biroului Electoral de Circumscripție. În cadrul aceleiași ceremonii, Ioan Popa a primit cel de-al doilea mandat de primar.
Sala de ședințe a Consiliului Local Reșița a găzduit ceremonia de primire a mandatelor noilor consilieri locali. Noul for legislativ este format din 17 consilieri locali din partea Partidului Național Liberal și patru consilieri ai Partidului Social Democrat. Astfel dreapta are majoritatea absolută în Consiliul Local al municipiului de pe Bârzava. Președintelui Biroului Electoral de Circumscripție nr.1 Reșița, judecătorul Dana Deteșan, le-a transmis felicitări tuturor aleșilor și le-a amintit că odată cu puterea vine și responsabilitatea.
Vreau să le doresc succes întregii echipe, tot binele din lume, multă sănătate, dar, să fie atenți, pentru că puterea, pe care acum o aveți, vă dă responsabilitate dublă”, a transmis președintele Biroului Electoral de Circumscripție, Daniela Deteșan.
Primarul reales al Reșiței, Ioan Popa, a declarat că este mai emoționat decât la primul mandat și că deja a schițat o serie de proiecte care vizează atât mandatul acesta cât și noul exercițiu financiar european 2021-2027.
„Sper să facem proiecte bune împreună, care să crească nivelul de trai în Reșița, să crească calitatea vieții în oraș și sunt gata să preiau de la dumneavoastră orice proiecte de inițiativă veți avea”, a precizat edilul municipiului Reșița, Ioan Popa.
De asemenea Ioan Popa i-a numit și pe viitori viceprimari cu care va face echipă, Adrian Dacica, pe partea de asistență socială, și Mădălina Chiosa pe partea de învățământ.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *