Ion Mocioalcă: „Intenţionez să cer alegeri la PSD Caraş-Severin”


Alegeri în PSD Caraş-Severin. Liferul filialei judeţene intenţionează să convoace un nou Comitet Executiv Judeţean al acestei formaţiuni politice, dar şi o conferinţă judeţeană de alegeri.
Intenţionez în cel mai scurt timp, să ne reunim într-un Comitet Executiv Judeţean, care va avea ca subiect organizarea referendumului. Intenţionez, totodată, să cer şi alegeri la PSD Caraş-Severin, într-o conferinţă judeţeană extraordinară, să vedem cu ce echipă vom ataca cele patru rânduri de alegeri din anii următori. Poate partidul are nevoie de un nou restart, poate trebuie rebranduit, poate nu sesizez eu că ar fi o opinie majoritară care şi-ar dori un nou lider judeţean”, a declarat liderul PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă.
În ceea ce priveşte votul dat împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD Caraş-Severin a declarat că el doar a reprezentat voinţa colegilor săi din filiala, a avut mandatul filialei, de a cere, fără echivoc, plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea Partidului Social Democrat, dar şi a Camerei Deputaţilor, pe care l-a transmis mai apoi la CEx-ul naţional.
„Eu consider că acest subiect s-a epuizat, iar faţă de cei care nu înţeleg că suntem într-o altă fază, că am depăşit acele momente şi, în continuare, cu orice ocazie, îşi manifestă „dragostea” faţă de unii lideri politici, nu am nimic împotrivă. Din contră, atunci când primarii vin la Bucureşti pentru a-şi susţine anumite proiecte îmi iau mie din cârcă nişte sarcini”, a afirmat Ion Mocioalcă.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*