Ion Mocioalcă renunță la PSD


PSD Caraș-Severin a rămas fără președinte. Ion Mocioalcă a demisionat din PSD. „După 24 de ani de politică activă, de valori susținute, de victorii și înfrângeri, în și pentru Partidul Social Democrat, am decis astăzi să mă despart de drumul pe care partidul a luat-o. Numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin, se spunea că deviaționistul este acela care merge înainte atunci când partidul o ia la dreapta. Eu prefer să mențin același drum pe care l-am urmat de 24 de ani alături de PSD. Numai că astăzi PSD merge pe alt drum. Eu vreau să merg în continuare într-un partid social democrat european, pro-american, preocupat de agenda românilor și nu de răfuieli politice și de agende personale”, se arată postarea lui Ion Mocioalcă, pe o rețea de socializare.
Ion Mocioalcă nu renunță la politică, acesta și-a anunțat deja adeziunea la formațiunea fostului său coleg Vioctor Ponta, și el un critic dur al actualei conduceri. „Având în vedere toate cele de mai sus, precum și multe altele, mi-am depus demisia din PSD și adeziunea la grupul parlamentar în care regăsesc valorile pe care le-am susținut și le susțin în continuare. La PRO RomâniaVoi fi în politică și voi face politică așa cum știți că s-a întâmplat în ultimii 24 de ani și voi încerca la fel de mult să nu dezamăgesc”, se mai arată în postarea fostului lider PSD.
Ion Mocioalcă este unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea, de altfel încă de atunci se vorbea de excluderea lui Mocioalcă din PSD. Alături de Ion Mocioalcă a plecat și Ion Spânu.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*