Jucători puțini, goluri multe. Etapa a 19-a a Ligii a IV-a menține suspansul la vârf

Faptul că mulți cărășeni au sărbătorit Paștele catolic s-a văzut și pe terenurile de fotbal care au găzduit meciurile din etapa a 19-a a Ligii a IV-a. Multe formații s-au prezentat la meciuri cu loturi reduse numeric, aproape de limita celor 11 jucători care trebuie introduși în teren. Este și cazul Progresului Ezeriș, care a apelat la soluțiile de avarie pentru deplasarea de la Bocșa. Ezerișul a venit la Bocșa cu o singură rezervă, și a pierdut, scor 1-2, în fața Metalului din localitate.

Victorii clare au obținut în această rundă fruntașele clasamentului: Viitorul Caransebeș a a reușit scorul etapei, 8-0, cu CSO Anina, iar liderul Voința Lupac a întors spectaculos rezultatul la Oravița. În debutul reprizei secunde, gazdele conduceau cu 3-0, iar la finalul meciului, tabela consemna un incredibil 7-3 în favoarea oaspeților. Iată rezultatele complete ale etapei:
Viitorul 1913 Caransebeș – CSO Anina 8-0
CS Oravița – Voința Lupac 3-7
Metalul Bocșa – Progresul Ezeriș 2-1
AS 2017 Slatina Timiș – Șoimii Oțelu Roșu 2015 1-2
Rapid Buchin – Croația Clocotici 3-2
ACS Nera Bozovici a stat în această etapă, iar partida CS Moldova Nouă – Foresta Armeniș a fost amânată, la cererea oaspeților. În clasament conduce Voința Lupac, cu 47 de puncte, secondată de rivala Viitorul Caransebeș, care are un punct mai puțin. Pe locul trei se află acum Rapidul din Buchin, cu 33 de puncte.

foto: Claudiu Mureșan

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *