Junioarele II de la „Traian Vuia” au încheiat neînvinse toamna competițională!

Echipa de handbal junioare II a Liceului Traian Vuia din Reșița a jucat aseară ultimul meci din toamna competițională. În fața propriilor suporteri, îmbrăcate în noul echipament achiziționat cu sprijinul părinților, tinerele handbaliste reșițene au avut un singur obiectiv: victoria, care ar fi completat frumos parcursul fără greșeală din prima parte a sezonului. Adversare le-au fost jucătoarele de la ACS Băile Herculane, care au jucat curajos, fără complexe, dar au fost nevoite să se recunoască în cele din urmă învinse de o echipă superioară la toate capitolele. La pauză, elevele profesoarei Lucia Moruț conduceau cu 18-14, iar diferența a crescut până la nouă goluri în partea a doua a întâlnirii. La ultimul fluier, tabela indica scorul de 37-28 în favoarea gazdelor din Reșița. O victorie meritată, a admis la final și antrenorul formației din Herculane.
„A fost un meci greu, așa cum ne așteptam. Felicit în primul rând echipa adversă, care a fost superioară astăzi. Noi, din păcate, nu ne ne-am făcut jocul din punct de vedere tactic, dar ne vom pregăti în continuare și sperăm să jucăm din ce în ce mai bine. Suntem în grafic, obiectivul nostru este să terminăm grupa pe locul patru și să jucăm ca și anul trecut la categoria Speranță”, a declarat Toma Drăgoiu, antrenorul formației oaspete. „Pentru echipa mea de junioare II a fost primul meci din retur și ultimul din acest an. Felicit sportivele mele, pentru că încă o dată au dat dovadă de seriozitate; să nu uităm că în această echipă joacă titulare patru junioare III. În plus, una dintre jucătoarele mele de bază, Marisa Munteanu, a făcut o ușoară entorsă acum câteva zile, astfel că nu a putut juca la întreaga ei capacitate. Totuși, una peste alta, s-a văzut care este echipa mai bună, și nu întâmplător suntem pe locul I. Le felicit pe fete și mulțumesc publicului care a venit și acum în număr mare să ne încurajeze”, a spus după joc antrenoarea Lucia Moruț.
Dacă junioarele II de la Vuia au încheiat toamna competițională, colegele de la junioare III mai au de disputat câteva partide înaintea vacanței de iarnă. Mâine, grupa junioarelor III joacă la Victoria Nădlac, iar peste încă două zile reșițencele revin în fața fanilor de acasă, pentru jocul cu Diniașanca Diniaș. Partida dintre Liceul Traian Vuia și Diniașanca se va disputa duminică, de la ora 13.00, în sala de sport a liceului reșițean.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *