La Cadastru activitate on-line. Doi angajați au coronavirus!


Doi angajați ai Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Caraș-Severin sunt infectați cu coronavirus, motiv pentru care conducerea OJCPI a înștiințat Direcția de Sănătate Publică și a dispus dezinfectarea sediului. În același timp pentru următoarele două săptămâni s-a decis să se siteze activitatea cu publicul. În perioada 01 – 16 octombrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.
Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.
De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Caraș-Severin www.ocpi-cs, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.
Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *