La mulți ani, Anastacia!

Anastacia Lyn Newkirk (născută pe data de 17 septembrie 1968), cunoscută sub numele de Anastacia este o cântăreață, textieră și producătoare muzicală americană. Ea a debutat în anul 1999 cu ajutorul cântecului „I’m Outta Love” ce a devenit în scurt timp un succes la nivel european, unde a obținut locul 1. Înregistrarea a fost inclusă pe materialul discografic Not That Kind, lansat la finele aceluiași an. Discul a fost urmat în 2001 de Freak of Nature, material ce include șlagărele „Paid My Dues” și „One Day in Your Life”, cele două ajutând albumul să obțină vânzări de peste șase milioane de exemplare la nivel global.

In anii ’90 a aparut de mai multe ori la televizor in “Club MTV” si in cateva videoclipuri ale trupei Salt-n-Pepa. In 1999 a atras atentia la emisiunea de talente de pe MTV, “The Cut”. A urmat semnarea unui contract cu Daylight Records. Albumul de debut a fost lansat un an mai tarziu sub titlul “Not That Kind”, un adevarat succes, ajungand in top 10 in 8 tari. Primul single, “I’m Outta Love” a stat un timp in topurile din Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda.

Al doilea album, “Freak of Nature” a inregistrat vanzari respectabile, primul single fiind bine-cunoscutul “Paid My Dues”. Piesele “One day in tour life”, “Why’d you lie to me” si You’ll never be alone” au ajuns in topurile din Marea Britanie, Noua Zeelanda si Statele Unite. Albumul a aparut in 2002 si a fost dedicate lui Lisa “Left-Eye” Lopez, care a murit intr-un accident de masina cu o luna inainte de lansare.

Artista a concertat alaturi de Celine Dion, Shakira si Cher in “VH1’s Diva Live 2002”.

In anul 2004 a vrut sa aduc o schimbare stilului, si a lansat albumul cu numarul 3, care ii poarta numele, o combinatie de soul, pop si rock.

Albumul a fost un adevarat succes ajungand in topurile din Olanda, Grecia, Germania, Marea Britanie si Australia iar prima piesa a albumului este “Left Outside Alone”.

Albumul mai contine alte 3 hituri cunoscute: “Sick and Tired”, “Welcome to My Truth” (cu cele mai bune vanzari in Spania) si balada “Heavy on My Heart“.

In perioada septembrie 2004 – august 2005 a fost in turneul “Live at Last Tour”, redenumit apoi ”Encore Tour”.

Pe 1 iulie 2007 a sustinut un concert in memoria Printesei Diana alaturi de alti renumiti artisti.

In octombrie 2008 a fost lansat si cel de-al 4-lea album, “Heavy Rotation”, cu primul single “I Can Feel You”. Acest album nu a inregistrat vanzari ca anterioarele, cauzele posibile fiind schimbarea casei de discuri sau criza economica.

In iunie 2009 a fost intr-un turneu in Europa pentru a-si sustine acest album, turneu care a fost bine primit atat de critici cat si de fani.

In martie 2010 a inceput inregistrarile la albumul cu numarul 5, in urma participarii la show-urile “Art on Ice” in Zurich si Lausanne.

In noiembrie 2010 a devenit prima cantareata international care a sustinut un concert in Cipru.

Anastacia a colaborat cu producatorul de haine s.Oliver si detine o linie de haine si accesorii, Anastacia by s.Oliver.

Cantareata a fost si este implicate in diverse activitati de combatere ma cancerului la san si a transmiterii virusului HIV, colaborand cu mai multe organizatii in acest sens.

Anastacia este o cantareata talentata, care a trecut prin multe incercari dar nu a renuntat niciodata sa faca ceea ce ii place, sa cante.

Anastacia s-a remarcat in toata lumea prin albumele si piesele sale. Nu a incetat nici o clipa sa munceasa in acest sens, avand la active 5 albume care contin piese premiate si difuzate pe posturile tv de muzica sip e posturile radio din toata lumea. De asemenea este o persoana care face mult bine, deoarece chiar ea a avut de suferit cand a fost diagnosticata cu cancer la san.

Fanii si criticii din lumea intreaga asteapta un nou single, un nou videoclip, un nou album, ea avand tot timpul rezervat un loc in topurile mondiale.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *