La mulți ani, Dan Bitman!

Dan Bitman este o personalitate artistica complexa, fiind cantaret, compozitor, liderul trupei Holograf din 1985, actor, prezentator tv, moderator si realizator de emisiuni. Nascut pe 29 martie 1962, in Bucuresti, Bittman este necasatorit, dar are trei copii cu o fosta iubita, Liliana.

Si-a inceput cariera muzicala in trupa Iris, iar din 1985 a devenit solistul trupei “Holograf”, care in 1994 a reprezentat Romania la Eurovision, unde cu piesa “Dincolo de nori” au ocupat locul 21.

In 1989 a absolvit Facultatea de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

A jucat in “Proprietarii de stele”, “Lori, Dan si Tanti Mili”, „Supravietuitorul” iar rolul din “Orient expres” l-a capatat datorita asemanarii fizice cu Sergiu Nicolaescu in tinerete, personajul interpretat a starnit admiratia publicului si a avut posibilitatea sa joace alaturi de nume celebre ale filmului romanesc.

In ianuarie 2010, a fost desemnat consilier al ministrului de Finante, Sebastian Vladescu. Dan Bittman nu se afla la primul contact cu lumea politica. In 2008, a candidat la Primaria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist Roman, evident a pierdut.

A intrat in televiziune la imboldul lui Dumitru Morosanu si Titus Andrei. Intre anii 2001 si 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzata de TVR 1. O perioada lunga de timp a fost gazda emisiunii Danutz S.R.L., difuzata tot la televiziunea publica.

Nu a rezistat in afaceri, si-a inchis si micul restaurant deschis intr-un loc central din capitala, dar are trei case, in Voluntari, Popesti Leurdeni si Bucuresti.

Dan Bitman este unul dintre cei mai ravniti burlaci, castigand admiratia multor femei, avand relatii cu cateva vedete cunoscute de la noi.

Dan Bittman are o viata personala destul de tumultoasa care tine primele pagini ale tabloidelor. Au aparut in presa diverse informatii despre legaturile sale cu femei mult mai tinere, din showbiz si nu numai.

Nu s-a casatorit niciodata pentru ca “este mai normal si mai cinstit sa faci lucruri liber consimtite, nu fortat, fara gelozie si avand la baza respectul fata de cel de langa tine. Nu sunt adeptul casniciei rapide care se dovedeste a fi un esec. Nu ma dau in laturi de la casatorie. Cred ca o voi face odata si odata”, a declarat el pentru eva.ro.

Cat despre femeia ideala, Bittman spune ca „om sa fie. Totul este sa-l aiba pe vino ‘ncoa si, spre marea mea bucurie, asta se intampla tot mai des la noile generatii”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *