La Mulţi Ani, Lenny Kravitz!

Leonard Albert „Lenny” Kravitz (n. 26 mai 1964) este un cântăreţ, compozitor şi producător american, ale cărui compoziţii incorporează elemente de rock, soul, funk, raggae, hard rock, folk şi balade. A câştigat premiul Grammy pentru Best Male Rock Vocal Performance patru ani la rând, din 1999 până în 2002.

Leonard Albert Kravitz este produsul unei familii mixte, mama sa fiind o actrita negresa, originara din Bahamas, si tatal sau un evreu ucrainean. Fiindca nu se dezice de nici una din cele doua religii, Kravitz poarta la gat Steaua lui David, dar are si un tatuaj pe spate, ce spune „Inima mea apartine lui Hristos”.

Lenny i-a cunoscut de mic pe Duke Ellington, Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald si Miles Davis, pentru ca tatal sau lucra pentru NBC si promova jazz-ul. A colaborat cu Madonna, Aerosmith, Guns’n Roses, Mick Jagger, Curtis Mayfield si multi altii, fiind recunoscut ca un foarte bun compozitor si aranjor.

Are un corp de invidiat, imbracat in 8 tatuaje (din care unul, cel de pe brat, reprezentand un dragon, si l-a facut la varsta de 19 ani). Desi scund de inaltime, a fost votat in 2004 „Cel mai mare cuceritor al Hollywood-ului” datorita relatiilor si aventurilor lui cu Adriana Lima, Vanessa Paradis, Natalie Imbruglia, Kylie Minogue si Penelope Cruz. Kravitz a fost si casatorit cu Lisa Bonnet (cu care are o fata de 19 ani, Zoe), si de care a divortat in 1993, pe motiv de infidelitate. A declarat, de altfel, ca aproape toate relatiile lui s-au terminat din acest motiv si ca-i vine foarte greu sa ramana fidel. Dar ca, in acelasi timp, se simte folosit si detesta asta. Asa de mult, incat a decis sa schimbe totul in viata lui. De trei ani de zile, nu a mai avut relatii sexuale. „E o promisiune pe care vreau sa mi-o tin, pana cand voi gasi femeia potrivita, cu care sa ma casatoresc din nou. In punctul in care am ajuns acum, am nevoie de o femeie care sa-mi dea si altceva, nu doar trupul ei. Am nevoie de minte si spirit. La inceput, ele nu inteleg. Dar asa trebuie sa fie. Eu vad lucrurile in mare.”

Sursa: Wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *