La Mulţi Ani, Ozzy Osbourne!

John Michael Osbourne (cunoscut ca Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Birmingham) este solistul vocal şi fondatorul celei mai cunoscute formaţii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath.

John Michael Osbourne, cunoscut drept Ozzy Osbourne, s-a născut pe 3 decembrie 1948. Tatăl său, Jack, a fost muncitor, iar mama sa, Lillian, a lucrat pentru o firmă constructoare de maşini. A fost al patrulea din cei şase copii ai cuplului Osbourne, cu încă un frate şi trei surori.

Chiar dacă face parte dintr-o familie numeroasă, Ozzy a locuit împreună cu familia sa într-un apartament cu două camere. Porecla Ozzy a primit-o în şcoala generală, iar de atunci toţi cunoscuţii l-au strigat aşa, în afară de prima soţie, Thelma, care îi spunea John.

Încă de mic copil a avut mari deficienţe de vorbire, iar în timpul şcolii a avut de suferit din această cauză pentru ca a fost adesea abuzat de învăţători din acest motiv. În timpul şcolii a participat la serbări, cântând în cele mai multe dintre ele. La vârsta de 15 ani a abandonat şcoala şi a lucrat ca muncitor în construcţii, în diverse service-uri auto, ca instalator.

A petrecut şase săptămâni în puşcărie pentru că a fost acuzat de furt dintr-un magazin de haine. În 1967 a fost prima oară când a făcut parte dintr-o trupă de muzică, Rare Breed, care au devenit mai târziu Black Sabbath, în 1969.

Sursa: wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *